fbpx

Saturday 15 April

MOMO Festival 2016

Spinvis & Mauro Pawlowski

GrensGeluid

Tijdens het aankomende Motel Mozaïque Festival wordt het nieuwe muziekproject ‘GrensGeluid’ gepresenteerd. GrensGeluid is een samenwerking van Beste Buren, Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond en Motel Mozaïque waarbij een Nederlandse en Vlaamse muzikant een duo vormen en de kans krijgen om gedurende een langere periode samen een creatief proces te doorlopen. Elkaar te leren kennen en elkaar te inspireren. De artiesten worden hierbij uitgedaagd om grensoverschrijdend te werken. De eerste duo’s worden gevormd door Spinvis & Mauro Pawlowski en cellist Maarten Vos & Dez Mona zanger Gregory Frateur. Het resultaat van deze bijzondere ontmoetingen wordt gepresenteerd op zaterdag 9 april ’16 in de middag. Lees meer over GrensGeluid.

Spinvis is misschien wel ’s lands favoriete troubadour, poëet en zolderkamermuzikant. Op elk van zijn albums spint Erik de Jong ragfijne universumpjes, speels en melancholiek, herkenbaar en tegelijkertijd ook zonderling. In zijn liedjes brengt Spinvis de worstelingen van het alledaagse op unieke, ontroerende wijze onder woorden – een onverwachte, terloopse opmerking brengt je ineens in vervoering.

Zonder Mauro Pawlowski zou het Belgische muzieklandschap er radicaal anders uit zien. De charismatische zanger en gitarist heeft dan ook een hand gehad in enkele van de meest invloedrijke muzikale projecten van de afgelopen decennia. We leerden hem kennen als frontman van de toonaangevende rockband Evil Superstars, sindsdien zagen we zijn vele muzikale gezichten in acts als Mitsoobishy Jacson, Kiss My Jazz, The Love Substitutes en dEUS. Zijn onstilbare honger voor muzikaal experiment en zijn allesomvattende aantrekkingskracht op het podium maken hem tot een van de meest geliefde muzikanten van de hedendaagse Belgische scene.

Wil je dit eenmalige optreden van Spinvis & Mauro bijwonen? Dan dien je in het bezit te zijn van een zaterdagticket of een passe-partout en om zeker te zijn van een plek in de zaal kun je reserveren via aanmelden@motelmozaique.nl o.v.v. ‘GrensGeluid’.

Foto credits: Nick Helderman

Also check