fbpx

MOMO

Soylent Workshop

De naam Soylent is een verwijzing naar de sciencefictionfilm Soylent Green uit 1973, waarin een futuristische nieuwe voeding werd ontworpen om een overbevolkte aarde te voeden, gemaakt van mensen. Het vervangen van conventionele voedselinname door een dikke voedzame slib, een smoothie-achtige goedje, werd gelanceerd als een crowdfunding sensatie. Het is wetenschap – menselijke voeding teruggebracht tot de meest elementaire benodigdheden. Duizenden jaren van culinaire kennis opzij gegooid en dat alles in de naam van de efficiëntie.

Zelfbenoemd specialisten Jasper Griep & Koen Mooij zijn uw showmasters tijdens de workshop, en heten u welkom in het post-food tijdperk. Zij zullen hun ervaringen als gebruikers van Soylent delen, evenals hun kennis over Soylent en de do’s en don’ts van gezonde voeding. Ook leren ze je hoe je Soylent in elkaar draait tijdens de workshop, zodat iedereen zijn eigen lunch kan shaken.

Wanneer zaterdag 11:45 uur (verzamelen)
Gids Chaim ism Roodkapje
Hoe te voet

Inschrijven via de site is niet meer mogelijk je kunt je nog wel tijdens de openingsuren van de Gidsenbalie aanmelden voor een tocht.

Zit een tocht vol? Kom dan een kwartier voor aanvang van de tocht langs voor de last minute optie!

Also check