fbpx

Saturday 15 April

MOMO Festival 2013

Slow Walking

SLOW WALKING – een cadeautje van Motel Mozaique uit Noord Thailand.

Stel je eens voor: je loopt door de Tam Wua Forest Monastery in Thailand. Met 30 mensen gekleed in het wit vorm je samen een lange slinger door een bos waar de zonnestralen zachtjes het groene mos raken. Met aandacht schrijden we ons waardig voort, glimlachen we ter bevordering van compassie en wordt iedere stap gezet met de intentie van vrede.

Tijdens Motel Mozaique kan je meedoen aan SLOW WALKING: een meditatieve wandeling van anderhalf uur waarbij je de samenwerking van je eigen lichaam en geest optimaal kunt bewonderen. Het pad is je doel. Omhuld met een witte fleece mantel focus je je op ademhaling en je voetstappen. Alles wat je met aandacht doet – ook lopen – draagt bij aan helderheid en ontspanning en ben je weer helemaal opgeladen voor het zaterdagprogramma.

Laten we eens luisteren wat zenmonnik Thich Nhat Hanh daar over zegt:

“Welke handeling is de meest belangrijke in je leven? Een examen halen, een auto kopen, een huis kopen, promoveren? Er zijn zoveel mensen die een examen hebben gehaald of een auto hebben gekocht of die zijn gepromoveerd, maar zij zijn niet in vrede, zij zijn niet tevreden. Dus is het belangrijkste in je leven in vrede te zijn met jezelf en die vrede te delen met anderen. Maar om in vrede te zijn moet je je bewust zijn van je voetstappen. Je voetstap is de belangrijkste handeling.

Dit concept is tot stand gekomen in samenwerking met Concept Circus.

Tijd: zaterdag 6 april van 11.00 – 12.30
Toegang: op vertoon van je Motel Mozaique – passepartout of zaterdag bandje
Start: Plaza Mozaique
Inclusief: Thee & professionele begeleiding

Meld je nu aan voor deze tocht en stuur een mailtje naar gidsentocht@motelmozaique.nl.
Vermeld hierin de naam van de tocht, dag en tijdstip waarop je mee wilt doen. Je krijgt dan zo snel mogelijk van ons een bevestiging!

 

Also check