fbpx

MOMO Festival

Slaapkamergeheimen

Al vanaf de eerste editie biedt Motel Mozaique de bezoekers de mogelijkheid om te blijven slapen in speciaal voor Motel Mozaique ontworpen kunstwerken en/of op bijzondere locaties in Rotterdam.

Heb je altijd al eens willen slapen bij Motel Mozaique, maar is dit er op de een of andere manier nooit van gekomen? Nu is je kans om toch eens te kijken hoe dat er allemaal aan toe gaat. Deze rondleiding neemt je mee langs een aantal slaapplekken en onthult Motel Mozaique’s meest spannende slaapkamergeheimen…

Voor degenen die behoefte hebben aan een middagdutje (want laten we eerlijk zijn, zo’n festival is best vermoeiend), is er tevens de gelegenheid om lekker even te gaan liggen op een van de vele slaaplocaties. Een uurtje de oogjes dichtdoen, even lekker opladen, om er ’s avonds weer vol energie tegenaan te kunnen.

Gidsen: Marieke & Inke
Dag: zaterdag 10 april
Tijd: 14:00 uur
Verzamelplek: Gidsenbalie Schouwburgplein
Aantal personen: 15

Schrijf je nu in voor deze gidsentocht! Stuur voor vrijdag 9 april 13:00 uur je volledige naam door naar gidsentocht@motelmozaique.nl met de naam van de tocht in het onderwerp.

Het kan zijn dat wanneer je je laat inschrijft (na donderdag) je geen bevestiging meer krijgt, maar toch bent ingeschreven voor de tocht. Als een tocht vol zit laten we dit meteen weten via de site. Wanneer een tocht nog niet vol zit kun je je ook nog tijdens het weekend zelf inschrijven bij de gidsenbalie. Er vallen ook altijd mensen af, dus wil je heel graag met een tocht mee, kom gewoon even kijken bij de gidsenbalie!

Also check