fbpx

MOMO Festival

Schouwburgplein: Toen, nu, later

Deze editie van MoMo heeft het Schouwburgplein als middelpunt. Mooie reden om iets meer te weten te komen over dit veelbesproken plein. De meningen zijn nogal verdeeld… maar kijken mensen er wel ècht naar?

Laat je gidsen door 2 medewerkers van WEST 8, het bureau dat het Schouwburgplein ontworpen heeft en zie dingen die je eerder misschien niet opgevallen waren!

Aansluitend zal er nog aandacht worden besteed aan de brandgrens (het lichtkunstwerk), ook uit de koker van WEST 8.

Dit is de kans om meer te weten te komen over verleden, heden en toekomst van het plein en het met andere ogen te zien en beleven. Want daar draait het bij MoMo om!

Gids: Caja
Dag: zaterdag 10 april
Tijd: 13:00 uur
Duur: 1,5 a 2 uur
Verzamelplek: Gidsenbalie Schouwburgplein
Aantal personen: 12

Schrijf je nu in voor deze gidsentocht! Stuur voor vrijdag 9 april 13:00 uur je volledige naam door naar gidsentocht@motelmozaique.nl met de naam van de tocht in het onderwerp.

Het kan zijn dat wanneer je je laat inschrijft (na donderdag) je geen bevestiging meer krijgt, maar toch bent ingeschreven voor de tocht. Als een tocht vol zit laten we dit meteen weten via de site. Wanneer een tocht nog niet vol zit kun je je ook nog tijdens het weekend zelf inschrijven bij de gidsenbalie. Er vallen ook altijd mensen af, dus wil je heel graag met een tocht mee, kom gewoon even kijken bij de gidsenbalie!

Also check