fbpx

Sunday 16 April

MOMO Festival 2012

Samling PopUp (LUIK, Herrek ea)

Samling, Nederlands spannendste label, bracht het afgelopen jaar naast muziek van o.a. I Am Oak, Herrek, LUIK en Bebe Fang, ook prints en boeken uit van diverse beeldende kunstenaars.

Tijdens Motel Mozaique richt Samling op de zondag tussen 11:00 en 16:00 uur op de Lijnbaan een pop-up winkel in, waar werk te horen en te zien is en ter plekke gezeefdrukt wordt. Tijdens het ontbijt voor Motel Mozaique bezoekers en ZigZagCity deelnemers doen de Hyenas een speciale breakfast show, waarna ook Herrek en LUIK in de shop optreden. Tevens brengt Samling op deze zondag een nieuwe release uit: De tape ‘Étude Study’ van de New Yorkse band Future Shuttle.

Herrek is de naam waaronder Gerrit van der Scheer (o.a. Bonne Aparte, Geneve) muziek maakt. Met een compleet Rotterdamse formatie speelt Herrek nu verstild groovende folk liedjes die dromerig handelen over van der Scheer’s kindertijd op Papua.

De Rotterdamse band LUIK, rond zanger Lukas Dikker, presenteerde in januari van dit jaar haar debuut album ‘Owls’. De band maakt verstilde indiepop met lome drums, stemmige gitaren en fluisterende zang. In de stijl van het solowerk van John Frusciante, Julian Lynch en Beach House.

Programma zondag 22 april (voor Lijnbaan nr. 67)
11:00 – 12:00 Hyenas
14:00 – 14:30 Herrek
15:00 – 15:45 LUIK

Also check