fbpx

Friday 14 April

MOMO Festival 2015

KAITJILY & FKJ (DJ-SET) & ETON MESSY DJ’S

Rocket Science en het Britse Youtubekanaal Eton Messy slaan de handen ineen voor het nachtprogramma van Motel Mozaïque in BIRD.

In 2011 werd het Youtubekanaal Eton Messy opgericht door de Engelse student Adam Englefield als outlet voor het delen van muziek die hij miste op de mainstream radio. Kort na de oprichting van het kanaal bundelde Englefield zijn krachten met de lokale cluborganisator Charlie Wedd en de tevens uit Bristol afkomstige Ed Byass. In korte tijd groeide het inmiddels beroemde Eton Messy uit tot een wereldwijd keurmerk voor zwoele, futuristische, op uk-garage geïnspireerde muziek en diende het kanaal de afgelopen jaren als springplank voor bekende Britse producers als Bondax, Karma Kid en Blonde. Met de ontwikkeling van Eton Messy groeiden de drie heren achter het kanaal uit tot ware connaisseurs van het nieuwe Britse clubgeluid.

Ook de carrière van uit Nieuw-Zeeland afkomstige dj, producer en vocalist French Kiwi Juice (FKJ) raakte in een stroomversnelling door het Eton Messy Youtubekanaal. We hoefden dan ook niet lang te zoeken naar een geschikte partner die de Eton Messy-crew kon versterken tijdens alweer de derde Rocket Science van dit jaar. Verwacht van FKJ de meest funky baselines, aangevuld met soulvolle akkoorden, warme vocalen en onweerstaanbare grooves in de lijn van artiesten als Disclosure, Ryan Hemsworth en STWO.

Om het feest compleet te maken is ook de vaste Rocket Science-dj Kaitjily van de partij voor een frisse mix van de beste uk-garage, house en aangrenzende future-bass music.

[:]

Line-up
French Kiwi Juice (dj-set)
Eton Messy dj’s
Kaitjilly

Also check