fbpx

MOMO Festival

Red Bull Music Academy Info Session

Tijdens Motel Mozaique vindt de eerste Red Bull Music Academy Info Session van het jaar plaats. Deze sessies worden georganiseerd om talentvolle muzikanten, dj’s en producers te inspireren, en te informeren over de jaarlijkse internationale Red Bull Music Academy (deze brengt al 11 jaar lang talent en masters uit de muziekwereld samen om elkaar te inspireren en naar een hoger niveau te brengen). Door middel van lectures door grote internationale artiesten, krijgen zij een intiem kijkje in de belevingswereld van hun helden, een unieke shot kennis die zij kunnen gebruiken om zelf verder te komen als artiest. De speciale gasten van deze middag zijn The Gaslamp Killer en DJ Promo.

The Gaslamp Killer is een exponent van de booming LA beats scene en de meest gehype’te dj van de afgelopen 15 maanden. Waar een hype doorgaans niet veel meer is dan gebakken lucht, heeft The GLK bewezen een blijvertje te zijn en bewijst hij zich keer op keer met de meest heftige, eclectische sets op een bedje van beats en dubstep. Ook als producer doet hij het met tracks en EP’s op labels als Warp, Brainfeeder en Obey bepaald niet onverdienstelijk.

‘Onze eigen’ DJ Promo, een muzikaal multitalent van de bovenste plank, bout al sinds begin jaren negentig Promo zorgvuldig en zonder van zijn koers af te wijken aan zijn eigen hardcore imperium dat inmiddels bestaat uit een internationaal gerespecteerd label, een boekingskantoor en vaart onder de donkere The Third Movement vlag. Naast hardcore produceert Promo tegenwoordig ook hiphop (uiteraard met een rauw randje) op het TopNotch label.

Van 14.00-18.00 uur. Gratis entree!

Also check