fbpx

Saturday 15 April

MOMO Festival 2014

Re.Cycle

25 gelimiteerde Motel Mozaïque fietsen! We hebben deze fietsen samen ontworpen en gebouwd met Re.Cycle, een nieuw fietsenmerk uit Rotterdam. We zijn er heel trots op en ze zijn niet te missen in het straatbeeld. Ze worden gebruikt in de gidsenroutes op vrijdag en zaterdag, daarna kan jij de eigenaar worden. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe fiets? Dit is je kans!

De prijs van deze gelimiteerde editie is € 269,-. De fiets is opgebouwd uit een oud frame en heeft een vers laagje verf gekregen. Alle versleten en bewegende delen zijn vervangen door nieuwe kwaliteitsmaterialen. Een lokaal gemaakte fiets voor een zeer scherpe prijs. Daarnaast gaat een deel van de opbrengst van de verkoop van de fietsen naar het festival. Eastpak, onze sponsor stelt voor de eerste 6 kopers een mooie schoudertas beschikbaar.

Geïnteresseerd? Reserveer een fiets via internet of bel met René (0649736206), of kom langs bij de jongens van Re.Cycle op Plaza Mozaïque (pinnen kan).

Plaza Mozaïque
Re.Cycle is zaterdag ook aanwezig op Plaza Mozaique, van 13:00 – 18:00. Ze hebben wat van hun gereedschappen meegenomen en lopen samen met jou je fiets na. Je kan ook kijken naar de mogelijkheden om jouw eigen fiets weer een nieuw leven te geven. Heb je nog ergens een oude fiets staan waar je niks mee doet? Geef hier je adres door of lever hem af op bij Re.Cycle op zaterdag. Re.Cycle doet elke week een ronde om aangeboden fietsen op te halen.

Over Re.Cycle.
Re.Cycle is een nieuw fietsenmerk uit de stad. Zij produceren zelf fietsen, maar gaan liever samen met jou aan de slag om van jouw oude fiets weer een gaaf stalen ros te maken. Ben je toe aan een nieuwe fiets? Dan ben je bij Re.Cycle aan het goede adres. Pak een oude fiets, kies een kleur en maak jouw eigen droomfiets. De fiets kan voor je opgebouwd worden, maar je bent meer dan welkom om zelf aan de slag te gaan.[:]

Kijk opFacebook facebook of op de website voor meer informatie
Op zaterdag 5 april is Re.Cycle te vinden op Plaza Mozaïque van 13:00 tot 18:00

Also check