fbpx

[:nl]Poetry <3 MoMo[:]

[:nl]

Poetry International presenteert tijdens Motel Mozaïque weer een voorproefje van nieuwe routes binnen hun jaarlijkse Poetry & Art programma.

Zin in een mix van poëzie op straat met Spoken Word? Motel Mozaïque geeft je met de Poetry + Art Street Tour alvast een voorproefje op het 49e Poetry International Festival. De tour neemt je mee de Rotterdamse binnenstad in, op zoek naar poëzie en kunst in de openbare ruimte. Verrassende dichtregels maken van alledaagse locaties inspirerende plekken. Op je pad loop je bevlogen Spoken Word-artiesten tegen het lijf die je aansteken met hun liefde voor Rotterdam als stad van dichters en dichtkunst. Dit wil je niet missen!

De volgende artiesten kunnen je pad kruisen:
Julie Mughunda
Net twintig, verliefd op Rotterdam en hiphop. Julie loopt mee met de tour en schrijft n.a.v. hiervan een spoken word tekst en draagt die voor tegen het einde.

​Arjan Loeve
Arjan Loeve is een muzikant uit Dordrecht. Hij speelt vooral eigen nummers maar schuwt ook geen covers van zijn voorbeelden Bon Iver en The Tallest Man on Earth. Hij stond eerder al op het Big Rivers Festival en het Flying Fish Festival.​

Lounar
Kenmerkend is haar ritmische jazzy gitaarspel in combinatie met beat-box en haar soulvolle stem. Met haar loopstation maakt ze sferische composities die je mee nemen naar een ongekende wereld.

De tours zijn ontwikkeld door Nina Swaep en Wessel Klootwijk in opdracht van Poetry International Festival en maken deel uit
van het Poetry + Art programma dat tijdens de 49ste editie van het festival zal plaats vinden (29 mei t/m 3 juni 2018). Tijdens MoMo zal Wessel Klootwijk, een doorgewinterde Rotterdamse stadsgids en zelf ook dichter in spé, voorproefjes van de tour geven.
Gids: Wessel Klootwijk & Nina Swaep
Wanneer: vrijdag 20 april van 20:30 – 22:30 en zaterdag 21 april van 15:00 – 17:00
Hoe: Lopen

De online aanmeldingen voor deze tour zijn gesloten.
Tijdens het festival op de dag zelf zijn er altijd nog enkele plekken beschikbaar, kom daarvoor een kwartier voor aanvang langs op ons Plaza op het Eendrachtsplein.

 

 

[:]

Also check