fbpx

Saturday 18 April

  • Saturday 16:30-17:30 Boijmans Van Beuningen

MOMO Festival 2018

[:nl]Parfum de BoemBoem: Tamino + M. & Winterdagen[:]

Concert op bouwplaats

[:nl]

Op de bouwplaats van Depot Boijmans Van Beuningen geeft muzikant Tamino een exclusief mini-optreden. Temidden van graafmachines geeft de Belgische singer-songwriter een solo-optreden. Naast Tamino geven ook M. & Winterdagen een optreden. Speciaal voor de locatie schreven zij nieuw werk. Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Parfum de BoemBoem.

Rotterdam verandert snel en ingrijpend. Bouwputten, hijskranen en sloopkogels scheppen chaos in het straatbeeld en kondigen een nieuw begin aan. Tijdens concert sta je middenin de veranderingen in de stad en terwijl muzikanten en dichters je een optreden geven.

Tamino

Tamino is de rijzende ster uit België met Egyptische roots die terecht vaak wordt vergeleken met Jeff Buckley. Het is een eer deze jonge singer/songwriter met zijn wonderschone liedjes te verwelkomen op de bouwplaats voor een solo optreden. In de avond staat speelt hij met zijn band tijdens MOMO Festival in Theater Rotterdam, Schouwburg.

 

M. & Winterdagen

M. & Winterdagen brengen live een mooi nieuw werk geschreven in opdracht van Parfum de BoemBoem. Ze lieten zich inspireren door verleden, heden en toekomst van het gebied rond Depot Boijmans Van Beuningen. Winterdagen maakte de compositie op de tekst van spoken word artiest M.

 

M & Winterdagen - c - Ruben Hamelink

 

Startlocatie bouwplaats naast Museum Boijmans Van Beuningen, ter hoogte van Museumpark 25 (tegenover Het Nieuw Instituut)
Starttijd concert 16.30 uur (duur 60 minuten)
Kosten Gratis voor houders van een passe-partout of zaterdagticket, anders € 10 p.p.

De online aanmeldingen voor deze tour zijn gesloten.
Tijdens het festival op de dag zelf zijn er altijd nog enkele plekken beschikbaar, kom daarvoor een kwartier voor aanvang langs op ons Plaza op het Eendrachtsplein.

Guided Tours
Dit optreden kun je combineren met een van de guided tours die Motel Mozaïque organiseert. De guided tours door Parfum de BoemBoem bestaan verder uit twee fietsroutes die je langs Depot Boijmans Van Beuningen voeren voor een rondleiding op de bouwplaats en een optreden van hiphopartiest Sticks als woordkunstenaar. Daarna neemt de gids je mee naar een spannende plek in het voormalige havengebied.[:]

Also check