fbpx

Parfum de BoemBoem @ M4H

Op zaterdag 5 september staat er een ontdekkingstocht door een avontuurlijk en dynamisch stukje Rotterdam op het programma: het Merwe-Vierhavensgebied (M4H). Op de kades van deze voormalige sap- en fruithaven worden volop nieuwe economische en culturele activiteiten ontwikkeld. De gidsen van Parfum de BoemBoem laten je in een spannende fietsroute de stoere havensfeer proeven. Onderweg beleef je theater, dans en muziek op onverwachte plekken in dit ruige gebied.

De route start bij stadsboerderij Uit Je Eigen Stad op de Marconistrip, waar Rotterdammers zelfgeteeld voedsel kunnen zien, ervaren en proeven. Je krijgt een exclusieve rondleiding bij Studio Roosegaarde aan de Vierhavensstraat, de plek waar kunstenaar en ontwerper Daan Roosegaarde werkt aan een smogvrij Rotterdam. In een oude energiecentrale neem je een kijkje bij een optreden in SuGu, een innovatief bedrijf waar starters en ervaren ondernemers elkaar kunnen ontmoeten, inspireren en versterken.

Allebei de routes zijn al uitverkocht, voor de Parfum de BoemBoem By Night route door het M4H gebied zijn nog wel tickets verkrijgbaar!

Zaterdag 5 september ’15
Aanvang 11.30 uur (uitverkocht) en 14.30 uur (uitverkocht)
Duur ca. 2,5 uur

Locatie: Uit Je Eigen Stad
Marconistraat 39, Rotterdam

Tickets a 10 euro (inc. servicekosten en gebruik fiets) zijn hier verkrijgbaar

Also check