fbpx

[:en]Parfum de BoemBoem[:nl]Parfum de BoemBoem – Sticks[:]

Met o.a. Sticks en MVRDV

[:nl]

Twee fietsroutes voeren je langs Depot Boijmans Van Beuningen voor een guided tour op de bouwplaats en een optreden van hiphop-artiest Sticks als woordkunstenaar. Daarna neemt de gids je mee naar een spannende plek in het voormalige havengebied.

Tijdens de fietsroutes bezoek je de bouwplaats van Depot Boijmans Van Beuningen voor de stand van zaken na 1 jaar bouw met verhalen van MVRDV, Museum Boijmans Van Beuningen en BAM. Op deze prachtige plek kom je oog in oog te staan met Sticks (Opgezwolle en Rico & Sticks o.a.) als woordkunstenaar zonder beats! Daarna fiets je met de gids door naar een spannende nieuwe plek in het voormalige rauwe havengebied achter de Lloydpier, een gebied dat momenteel volop transformeert.

Startlocatie Eendrachtsplein, Rotterdam (bij MOMO gidsenbalie)
Starttijden 11.30 en 14.30 uur (duur per route 2,5 uur)
Kosten: Gratis voor houders van een passe-partout of zaterdagticket (sorry, helemaal vol!), anders € 10 p.p. (inclusief gebruik fiets). Klik hier voor tickets
Aanmelden: De online aanmeldingen voor deze tour zijn gesloten.
Tijdens het festival op de dag zelf zijn er altijd nog enkele plekken beschikbaar, kom daarvoor een kwartier voor aanvang langs!

Tip: combineer de route met de optredens van Tamino (solo) en M. & Winterdagen op de bouwplaats bij Depot Boijmans Van Beuningen. Bekijk verder[:]

Also check