fbpx

Saturday 15 April

MOMO Festival 2017

Parfum de BoemBoem

Met Blaudzun & Sjarel Ex

De online inschrijvingen zijn gesloten.

Bij de gidsenbalie op Plaza Mozaïque (Eendrachtsplein) kan je de laatste informatie krijgen & tours reserveren. Sommige tours zijn al vol, maar wegens afmeldingen kun je altijd last minute checken of er nog plek is! De gidsenbalie is op vrijdag geopend van 15.00 – 19.00 uur en op zaterdag van 11.00 – 19.00 uur.

Sneak preview van Depot Boijmans van Beuningen met optreden van Blaudzun

Neem met Parfum de BoemBoem een kijkje achter de schermen bij een van de meest besproken bouwprojecten van Rotterdam: het Depot van Museum Boijmans Van Beuningen! Op de bouwplaats waar het Depot gaat verrijzen, vertelt museumdirecteur Sjarel Ex je meer over de totstandkoming en de plannen. Singer-songwriter Blaudzun zal op die plek zijn nummer ‘Rotterdam’ ten gehore brengen, waarna we verder door de stad fietsen om meer te weten te komen over de bouwprojecten die het veelbesproken Rotterdam verder transformeren.

Benieuwd wat er op het gebied van architectuur speelt in de stad? Ga dan mee!

Praktische informatie

Datum: zaterdag 8 april 2017
Startlocatie: Eendrachtsplein, Rotterdam
Fietstochten VOL
Starttijden: 11.30  en 14.30 uur
Duur per fietstour: 2,5 uur.
Wandeltochten VOL
Starttijden: 11.30 en 14.30 uur
Duur per wandeling: 1,5 uur.

Over Parfum de BoemBoem

Rotterdam verandert snel en ingrijpend. Bouwputten, hijskranen en sloopkogels scheppen chaos in het straatbeeld en kondigen een nieuw begin aan. Met zinnenprikkelende wandel- en fietsroutes verleidt Parfum de BoemBoem bewoners en bezoekers van Rotterdam de veranderingen van de stad mee te beleven. De tocht langs het Depot is de eerste in een serie routes waarin Parfum de BoemBoem het bouwproces van dit publiek toegankelijke kunstdepot gaat volgen!

 

Also check