fbpx

Saturday 2 September

MOMO 2023

Parfum de Boem Boem

Laat je verrassen door architectuur, bouwputten, muzikanten en verhalenvertellers! Het is vaste prik: tijdens MOMO Festival (13 – 15 april) gaat Parfum de BoemBoem op expeditie door Rotterdam. Laat je op zaterdag 15 april door de Parfum-gidsen meenemen langs plekken van transformatie in het Rotterdamse Centrum die historie en toekomst met elkaar verbinden. Met onderweg optredens van o.a. Gil De Grid (Amenti) en Le Motat als woordkunstenaar~zonder~beats.  

Ga mee op expeditie door Rotterdam, een stad die continu in verandering isParfum zou Parfum niet zijn als ze je niet mee zou nemen op plekken waar je anders nooit komt! Ga op zaterdag 15 april mee naar de bouwput van twee stadsiconen grenzend aan de Coolsingel én naar een plek vol verhalen die in de toekomst een groene transformatie zal doormaken. Onderweg word je verrast door de verhalen van bouwopzichters, woordkunstenaars en muzikanten. 

Bezoekers van MOMO Festival ’23 kunnen met hun festival-ticket gratis een plek reserveren voor deze tour. Losse tickets voor de tours wanneer je niet naar het festival gaat kunnen worden gekocht via www.parfumdeboemboem.nl (€13,50). 

DATUM: Zaterdag 15 april 2023
TIJDEN: Er is een route om 11:30 en om 14:30 uur (duur 2,5 uur) 

Goed om te weten:

Zorg dat je 15 minuten voor aanvang aanwezig bent. 
Zorg voor platte schoenen want we gaan de bouwput op. 
Dit is een wandelroute! Een fiets meenemen is niet nodig. 
De voertaal tijdens de tour is Nederlands.

Also check