fbpx

MOMO Festival

Op de koffie!= VOL!

Rimpels krijgen, alleen zijn, de gezondheid die achteruit gaat. Vrijwel niemand vindt het leuk om ouder te worden.

Maar wat nou als je later op een plek terecht komt waar je niet eens de kans krijgt om aan al die rimpels te denken en je je af en toe terug moet trekken om even een momentje voor jezelf te hebben, omdat er zo veel activiteiten zijn? Dan val je toch met je neus in de boter?

Zorgcentrum De Leeuwenhoek is zo’n plek. Dit huis is een in 2008 verbouwd en gerenoveerd zorgcentrum in hartje Rotterdam, in de wijk ‘Het Oude Westen’ op de Kruiskade. Het is een gezellige, multiculturele wijk vol levendigheid. De Leeuwenhoek heeft een persoonlijk karakter en een bijzondere sfeer.

Behalve de wekelijkse activiteiten als bingo en bewegen en dansen voor ouderen, wordt er voor elk wat wils georganiseerd. Ze gaan naar het theater, naar een concert, drinken samen een borreltje tijdens de bingo en vieren de belangrijke feestdagen van de diverse culturen gezellig mee.

Met deze gidsentocht krijg je een kijkje in de wereld die Zorgcentrum De Leeuwenhoek heet. Een bakje koffie, een rondleiding door het gebouw, bewoners met hun verhalen, kunst en een borreltje achteraf.

Gidsen: Ans en Femke
Dag: Zaterdag 10 April
Tijd: 13.30 tot 16.00 uur
Verzamelplek: Gidsenbalie Schouwburgplein
Aantal personen: 10

Schrijf je nu in voor deze gidsentocht! Stuur voor vrijdag 9 april 13:00 uur je volledige naam door naar gidsentocht@motelmozaique.nl met de naam van de tocht in het onderwerp.

Het kan zijn dat wanneer je je laat inschrijft (na donderdag) je geen bevestiging meer krijgt, maar toch bent ingeschreven voor de tocht. Als een tocht vol zit laten we dit meteen weten via de site. Wanneer een tocht nog niet vol zit kun je je ook nog tijdens het weekend zelf inschrijven bij de gidsenbalie. Er vallen ook altijd mensen af, dus wil je heel graag met een tocht mee, kom gewoon even kijken bij de gidsenbalie!

Also check