fbpx

Saturday 23 April, Sunday 24 April

MOMO Festival fabrique2021

OASE presents…

Ook onze vrienden van Oase presenteren een programma tijdens MOMO Fabrique. Kom helemaal tot rust tijdens een ligconcert van handpan-act Kava & Cohen in de Hallen aan de Schiehaven.

Kava & Cohen

Deniz Kavafoglu en Joris Cohen zijn bekende namen in de handpan wereld die ondertussen al bijna 10 jaar mee draaien. Waar ze begonnen als complete newbies hebben ze hun ervaring opgedaan met optreden op de straten van Amsterdam, Berlijn en Parijs. Al snel kregen de mannen trek in meer en vonden ze podia in heel Europa. Van spelen voor Koning Willem Alexander tot festivals als Tomorrowland, geen plek is ze te gek.

Nu zijn ze in de fase beland dat ze, naast het spelen, een mooie focus hebben op het introduceren van de handpan aan mensen voor wie het nog nieuw is. Dit doen ze vanuit Handpan Studio Amsterdam. Hier vinden lessen, workshops en masterclasses plaats waar ze hun eigen handpan merk verhuren en verkopen.

Een totaal pakket van A tot Z zou je zeggen. En nu komen ze naar Rotterdam om de klanken van de handpan te laten zingen, dat wat ze uiteindelijk nog steeds, in hart en nieren, het allerliefste doen. 

Also check