fbpx

MOMO Festival

Nighttowntour (VOL!!! – Nog wel plek voor de filmvertoning!!!)

Motel Mozaique viert dit jaar haar 10-jarig jubileum en daarom duiken we met deze tocht in de geschiedenis van het festival. De plek waar het allemaal begon: Nighttown. Een rondleiding door het pand; alle ins en outs over de metamorfose tot WATT en een kijkje achter de schermen van deze festivallocatie. Afsluiter is de documentaire ‘Nighttown’ waarin het roemruchte en kleurrijke verleden van dit podium in beeld en geluid uit de doeken wordt gedaan (met prachtige archiefbeelden van geestelijk Motel Mozaique vader Harry Hamelink! ;-)).

Gids: Fay
Dag: zaterdag 10 april
Tijden: wordt nader bekend gemaakt
Verzamelplek: gidsenbalie Schouwburgplein

Deze tocht zit al vol, inschrijven kan dus niet meer.

MAAR LET OP!
Er zijn echter nog wel 20 plekken vrij voor de vertoning van de Nighttown documentaire in Lantaren/Venster 2.

Dag: zaterdag 10 april
Tijd: 15:00 uur
Locatie: Lataren/Venster 2

Schrijf je nu in voor deze gidsentocht! Stuur voor vrijdag 9 april 13:00 uur je volledige naam door naar gidsentocht@motelmozaique.nl met de naam van de tocht in het onderwerp.

Het kan zijn dat wanneer je je laat inschrijft (na donderdag) je geen bevestiging meer krijgt, maar toch bent ingeschreven voor de tocht. Als een tocht vol zit laten we dit meteen weten via de site. Wanneer een tocht nog niet vol zit kun je je ook nog tijdens het weekend zelf inschrijven bij de gidsenbalie. Er vallen ook altijd mensen af, dus wil je heel graag met een tocht mee, kom gewoon even kijken bij de gidsenbalie!

Also check