fbpx

Friday 22 April

MOMO Festival 2022

Neema Nekesa

Na haar succes met het nummer ‘Acid Love’ – meer dan 1 miljoen streams op YouTube – en het werken met andere producers, slaat LemLem nu een nieuwe weg in. En een spannende. Neema Nekesa is geboren.

Geboren in Addis Abeba. Opgegroeid in Zeeland, Nederland. Twee totaal verschillende werelden. De samensmelting van een krachtige persoonlijkheid. Sinds haar twaalfde zingt en treedt Neema Nekesa op.

In juli 2020 kwam haar eerste single uit: ‘Feel me’. De in Ethiopië geboren muzikante wil het bewustzijn van jongvolwassenen vergroten. Met een uniek geluid. Via soulpop. Haar stem als haar grootste kracht.

In oktober 2020 brengt Neema haar tweede single ‘Run away’ uit. In deze track balanceert ze op het koord van de liefde. En doet ze een oproep. Neema staat op het punt om haar 3e single ‘Al die tijd” december 2020 uit te brengen en is klaar om nog meer van haar kijk op de liefde te laten horen. Een frisse start in 2021 voor Neema Nekesa, ze brengt een nieuw nummer ”Love Me Harder” uit. Voor haar 5e single is de Rotterdamse singer/songwriter Neema Nekesa terug met een heerlijk nostalgisch liefdesliedje ”Save Me” kort daarna kwam de getalenteerde Neema Nekesa met een vlotte neosoul/ R&B track ”Save me part 2”

2022 en de mooie Neema Nekesa is terug voor meer, met haar 7e nummer op komst.

Also check