fbpx

Friday 2 September, Saturday 3 September

MOMO Fabrique 2022

Museumtip: Kunsthal Rotterdam

Op vertoon van je Motel Mozaique-bandje kan je tijdens het festival de Kunsthal Rotterdam bezoeken met 40% korting! Zo betaal je in plaats van €12,50, maar € 7,50.

The Fashion World of Jean Paul Gaultier: From the Sidewalk to the Catwalk
Van Bretonse streep tot puntbeha: Gaultier’s vernieuwende en uitdagende creaties zijn beeldbepalend in de mode van de afgelopen 35 jaar tot nu. De internationale tentoonstelling ‘The Fashion World of Jean Paul Gaultier’ toont ruim 140 originele creaties, samen met interactieve mannequins en fragmenten uit films, concerten en modeshows. Beleef de kleurrijke wereld van Gaultier in deze wervelende, multimediale show.

Like Pastoe: 100 jaar vernieuwing in vormgeving
Daarnaast is in de Kunsthal ook een omvangrijke tentoonstelling rondom het honderdjarig bestaan van het Nederlandse meubelmerk Pastoe te zien. Sinds de oprichting in 1913 is Pastoe uitgegroeid tot een internationaal erkend designers label. De tentoonstelling presenteert een selectie van bijna honderd meubels waaronder kasten, stoelen en tafels, en tientallen schetsen, advertenties en foto’s van bekende Nederlandse fotografen en vormgevers onder wie Ed van der Elsken, Cas Oorthuys, Jan Versnel, Dick Bruna en Benno Premsela.

Let op!
Met je polsbandje krijg je 40% korting op de tentoonstelling ‘ The Fashion World of Jean Paul Gaultier’ en ‘Like Pastoe’. De actie geldt op basis van het vertoon van een Motel Mozaique polsbandje aan de kassa van de Kunsthal Rotterdam. Je betaalt €7,50 in plaats van €12,50 (geldig voor 1 persoon per polsbandje). De actie is geldig op vrijdag 5 april en zaterdag 6 april van 10 tot 17 uur. Ook geldig tijdens de extra avondopenstelling op vrijdagavond 5 april van 18 tot 21 uur.
Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen!

www.kunsthal.nl

Also check