fbpx

Friday 14 April, Saturday 2 September

MOMO 2016

Museum Of Water

Welk water zou je willen bewaren? Breng het naar het Museum of Water! Tijdens Motel Mozaïque te vinden voor de ingang van de Schouwburg naast Floor op vrijdag 16:00-22:00 en zaterdag 14:00-21:00.

Drink je water uit de kraan?
Waar zwem je het liefst?
Breng  je eigen flesje water naar het Museum of Water.

De Water Bar duikt komende maanden op verschillende locaties op. Bij deze gratis pop-up bar wordt kraanwater geschonken en kun je een deel van de collectie van het Museum bekijken. Je bent van harte welkom je eigen donatie te doen. Draag bij aan het Museum en breng je eigen flesje. Vertel ons waarom je dit water hebt gekozen en we zullen het voor je bewaren.

Het Museum of Water is een verzameling water in flesjes en potjes van mensen van alle leeftijden en nationaliteiten, met bijbehorende verhalen. Van 129.000 jaar oud water uit Antartica, de sneeuwbal van de familie Flew, apocalyptisch water uit 1999, het badwater van een pasgeboren baby, spuug, een plasje en vreugdetranen tot de druppels in een doos waterverf die dertig jaar lang over de wereld reisde. Met deze groeiende collectie nodigt het Museum of Water je uit om stil te staan bij een kostbare en dierbare vloeistof.

Het Musuem of Water is ook te vinden op: Festival De Keuze op de Afrikaandermarkt en Route du Nord.

 

Also check