fbpx

MOMO Festival

Motel Mozaique’s 24 uur fotoservice

Motel Mozaique wordt dit jaar fotografisch vastgelegd door de bezoekers zelf. Hierbij zien we een heel persoonlijke schets vanuit de ogen van de bezoeker in de eigen tochten door de stad en het festival. De werkwijze van de 24 uur fotoservice is dat er bij start stipt elk uur 1 foto gemaakt wordt door een andere bezoeker. Een fotorolletje bestaat uit 24 foto’s, dus vandaar!
We beginnen op vrijdagmiddag op het Schouwburgplein met de eerste foto. Daarna wordt de camera elk uur doorgegeven. De doorgeefkracht ligt hierbij dus volledig in handen van de bezoeker zelf. Zal de camera daadwerkelijk ook 24 uur later weer op het beginpunt eindigen?
Wanneer je je opgeeft voor de 24 uur fotoservice zal er een grote verantwoordelijkheid in je handen liggen. Misschien word jij wel uitgekozen om die ene foto te maken waarvoor je je wekker moet zetten. Maar uiteindelijk zal jouw foto wel onderdeel zijn van de zeer exclusieve Motel Mozaique fotoserie die vanaf de zaterdagmiddag tentoongesteld zal worden. Wij zijn benieuwd!

Hoe laat: Vrijdag 16:30

Meld je nu aan voor de 24 uur fotoservice en stuur een mailtje naar gidsentocht@motelmozaique.nl.
Vermeld hierin het programmaonderdeel. Je krijgt dan zo snel mogelijk van ons een bevestiging!

Inschrijven kan tot donderdag 4 april 23:59, daarna kun je je tijdens de openingsuren van de Gidsenbalie nog aanmelden.
Zit een tocht vol? Kom dan een kwartier voor aanvang van de tocht langs voor de last minute optie!

Also check