fbpx

Saturday 3 September

MOMO Fabrique 2022

Moss (NL)

Het is alweer vier jaar geleden dat Moss groots doorbrak met hun tweede album Never Be Scared/Don’t Be A Hero. De indieplaat leverde de band een reeks uitverkochte zalen, bezoekjes aan De Wereld Draait Door en de 3VOOR12AWARD voor Beste Nederlandse Album op.

Het was dan ook heel even spannend of de derde plaat wel zou voldoen aan de hoge verwachtingen die zijn voorganger had geschapen. Maar bij de Volkskrant en Nu.nl bleven de vijfsterrenrecensies voor het album Ornaments (2012) niet uit en OOR noemde frontman Marien Dorleijn ‘officieel het grootste popmuzikale genie is dat momenteel in Nederland rondloopt’.

Moss maakte de gedurfde verschuiving van indierock naar een experimenteel geluid dat nergens zijn subtiliteit en aandacht voor detail verliest. Het nieuwe Moss album We Both Know The Rest Is Noise ligt 21 februari 2014 in de winkels, hiervan is de eerste single She’s Got A Secret alvast vooruit gestuurd. Wij willen meer en hebben de vaste motelgasten opnieuw uitgenodigd voor een bezoek aan Motel Mozaique!

http://www.youtube.com/watch?v=sX_z0gmz5UE&[:]Deezer Facebook Twitter

Also check