fbpx

Marutyri

i.s.m. Popunie Live

[:en]Marutyri is a Rotterdam based instrumental fusion band. Deep grooves, intense harmonies, storytelling solo’s and well arranged pieces make Marutyri unique in the current music scene making them and it is paying of very nicely! Just look at their live video registrations!

“I just wanted to say congratulations! The band and tunes sound wonderful”.

– Michael League, Snarky Puppy –

https://open.spotify.com/artist/2SoKrTVqDoyPGOZLoejWCF[:nl]

Marutyri is een Rotterdamse instrumentale fusion band. De diepe en stevige grooves, intense harmonieën, verhalende solo’s en goed gearrangeerde stukken, maken dat Marutyri uniek is in de huidige muziekwereld en het zo goed doet in de muziek industrie.

De band nam een vliegende start bij de oprichting in september 2014. In 2015 speelde Marutyri op het wereldwijd bekende North Sea Jazz Festival, en, ze wonnen de prestigieuze NPO Radio 6 Soul & Jazz Award voor Beste Talent 2015. Daarnaast waren ze in datzelfde jaar verschillende keren live te zien in de populaire Tv-show ‘De Wereld Draait Door’. De band kreeg goede recensies van de in juni 2015 uitgebrachte EP ”The Tribe”.

Hoe werd deze band zo succesvol op zo’n kort termijn? Het antwoord daarop is: niet alleen het harde werken op de composities, maar ook prachtige live video’s maken en de strakke, op deadlines gebaseerde strategie blijken zeer effectief te zijn.

In 2017 zag hun tweede album ‘Creation of the Invisible’ het levenslicht, ervaar de nieuwe songs live op MOMO!

“I just wanted to say congratulations! The band and tunes sound wonderful”.
– Michael League, Snarky Puppy –

 

 

https://open.spotify.com/artist/2SoKrTVqDoyPGOZLoejWCF?si=HLV3KJs6QdOj2w6NN-5QKQ[:]

Also check