fbpx

Libra Full Moon

Open Call Winner

Ter gelegenheid van de volle maan in Libra, manifesteren vier kunstenaars gezamenlijk een toekomst van eenheid, extatische genezing, non-dualiteit, geslacht non-conformiteit en radicale sensualiteit, die door Libras kwaliteiten van balans en bevrijding worden gekarakteriseerd.

Het ritueel is een tranceachtige vermenging van muziekgenres en helende klanken, hypnotiserend spoken word en spell-casting bewegingen. Een rituele multimedia performance als een eclectisch en spookachtig muziekspektakel. De voorstelling wordt gegeven door Agnes Momirski, Isis Cruz en yEs! YEs! en kleding design is in handen van Anouk van de Sande.

Laten we samen radicale toekomsten creëren door extatische, sensuele, liquid toestanden van het zijn te omhelzen ter gelegenheid van Libra volle maan, op vrijdag 19 april 2019.

Agnes Momirski
Agnes Momirski is een Rotterdamse interdisciplinaire kunstenaar. In haar films en meeslepende voorstellingen – multimediale meditatieve spoken word performances – geeft zij mystieke verkenningen van visuele en gesproken taal en opkomende technologieën.

yEs!yEs!
yEs!yEs! is de nieuwste bijnaam van de kunstenaar ‘an3_at’, een componist, muzikant, producer, queer performer & beeldend kunstenaar uit Den Haag. yEs!yEs! brengt de hybride van club oriënteerde edgy elektronische muziek, visueel machtigen Post Gender Narratives, The Cyborg Manifest & Contemporary Dance.

Isis Cruz
Isis Cruz is een Rotterdamse performance kunstenaar, trans-femme, heks en stand-up komiek. Isis gebruikt haar lichaam en persoonlijke verhalen om de symbolische realiteit rond gender en identiteit te verkennen.

Anouk van de Sande
Een echte toekomstige denker en creatieve story-teller. Anouk stelt expressieve verhalen over kleur, print, vorm en textuur samen. Zij is verantwoordelijk voor zowel het onderzoek, ontwerp en productieproces van haar fascinerende textiel en wearables.

Also check