fbpx

Kunstblock

De online inschrijvingen zijn gesloten.

Bij de gidsenbalie op Plaza Mozaïque (Eendrachtsplein) kan je de laatste informatie krijgen & tours reserveren. Sommige tours zijn al vol, maar wegens afmeldingen kun je altijd last minute checken of er nog plek is! De gidsenbalie is op vrijdag geopend van 15.00 – 19.00 uur en op zaterdag van 11.00 – 19.00 uur.

 

Gids: Kunstblock
Locatie: Witte de Withstraat

Kunst en wandelen, dat moet zowat op gelijke hoogte staan met boterhammen en pindakaas. Ja hoor, geloof ons nu gewoon maar. Kunstblock neemt je mee door het kunstkwartier van Rotterdam en alle instellingen in en rondom de Witte de Withstraat: CBK R’dam, MAMA, TENT Rotterdam, V2_Instituut voor de Instabiele Media, Witte de With Center for Contemporary Art en WORM Instituut voor Avant-Gardistische Recreatie. Kunst in al zijn vormen dus: mooi voor aan de muur, maar ook in de vorm van muziek, fotografie en film. Alles door elkaar, maar altijd hedendaags.

Vrijdag 7 april 17:00
Zaterdag 8 april – 15:00

Klik hier om je aan te melden voor een van onze tochten!

DE GIDSENTOCHTEN

Motel Mozaïque Festival presenteert zo’n 30 tours die je de rafelranden van Rotterdam laten ontdekken. De gidsen van MOMO17 begeleiden je naar de schaduwen, steegjes en verborgen uitkijken die de populairste stad van Nederland maken tot wat ze is. De tochten zijn gratis toegankelijk, maar reserveren is een pré. Vanaf 19 maart is het overzicht van de tochten compleet en is inschrijven mogelijk.

Also check