fbpx

[:nl]Joep Beving[:]

Sunrise pianoconcert

[:nl]

Luister naar Joep Beving’s innemende pianomuziek terwijl achter hem de zon langzaam opkomt… Op MOMO geeft Joep Beving een speciaal zonsopkomstconcert in het voormalige bioscoop Kriterion – op de top van het Groot Handelsgebouw met groot uitzicht over de stad. Dit kan alleen maar adembenemend mooi worden.

Dit optreden maakt deel uit van een 65 uur durende programmering in het Groot Handelsgebouw, lees meer. Het concert van Joep Beving begint op zondag 22 april om 06.00 uur en kun je bezoeken als je een MOMO Festival passe-partout of een dagticket voor zaterdag 21 april hebt. Er zijn geen losse concertkaartjes beschikbaar.

Hij ziet er grof gehouwen uit, deze Joep, maar de tederheid waarmee hij delicatessen uit zijn piano pingelt is waarlijk een bedwelmend utopisch goedje. Ogen dicht en zachtjes mee wiegen op dit stukje klavierpoëzie. Prehension verschijnt zometeen op het Duitse klassieke label Grammophon, want zo gaat dat als je plots wordt opgepikt door Max Richter, Ólafur Arnalds en Nils Frahm.

 

“Een muzikale rustpilaar tussen alle herrie.”
– Volkskrant –

 

 

https://open.spotify.com/artist/2VKfXEWzhUi9siHBDTI02Y?si=Mo4AZ3-iRQmjw1Fn0Lg0hQ[:]

Also check