fbpx

MOMO Fabrique 2022

Ho(s)tel Take Over (all inclusive)

Is het je ook al opgevallen dat er meer toeristen in Rotterdam rondlopen? Waar logeren al die mensen eigenlijk?

Nu meer en meer bedden beschikbaar zijn in de stad, in allerlei vormen, maten en prijzen is daarmee de nachtrust van de toerist uitgebreider geworden. Maar hoe toegankelijk en bekend zijn deze bedden en plekken voor de Rotterdammert zelf?

Zeker nu Rotterdam bij zowel The New York Times als bij Rough Guide de top 10 is binnengedrongen als ‘place to go to’, is het interessant te weten waar toeristen kunnen overnachten.

Verschillende gastvrije hotels en hostels openen hun deuren voor de “Ho(s)tel Take Over”-tour tijdens het gezelligste Motel van de stad. In de lobby’s en woonkamers van enkele bijzondere locaties komen de gasten van beide partijen samen!

Ga mee met deze All inclusive tocht, vol kleine optredens op bijzondere plekken,  leer per bezoek meer over de ondernemers, de locatie, de (interieur-)architect en de mogelijkheden die geboden worden.En onder het genot van een lunch of een drankje waan je jezelf een toerist (in je eigen stad) en ontdek waar je zelf het liefst zou bivakkeren.

[:]

gidsen Rénia & Lukas
wanneer zaterdag 5 april
tijd 12:00 – 14:30
hoeveel maximaal 15 deelnemers
vervoer per fiets

Meld je nu aan voor deze tocht en stuur een mailtje naar gidsentocht@motelmozaique.nl.
Vermeld hierin de naam van de tocht, dag en tijdstip waarop je mee wilt doen en of je zelf in het bezit van een fiets bent  Je krijgt dan zo snel mogelijk van ons een bevestiging!

Inschrijven kan tot donderdag 3 april 23:59, daarna kun je je tijdens de openingsuren van de Gidsenbalie nog aanmelden.
Zit een tocht vol? Kom dan een kwartier voor aanvang van de tocht langs voor de last minute optie!

Also check