fbpx

Saturday 2 September

Keilepand, 12:00 - 17:00

MOMO Fabrique 2023

Hoe willen wij werken M4H 2030

Playground (Free Entrance)

Tijdens MOMO Fabrique kun je in de indrukwekkende KeileZaal een inspirerende tentoonstelling over de toekomst van werk bezoeken!

HOE WILLEN WIJ WERKEN M4H 2030 is een expositie over het behoud van betaalbare en mengbare (woon-)werkruimte in de stad. De expositie brengt 5 onderzoeken over dit onderwerp bij elkaar, waardoor de opgave vanuit verschillende perspectieven wordt belicht. De hoofdtentoonstelling ‘Vertical Urban Factory’ toont de geschiedenis van de moderne fabriek en schetst een mogelijke toekomst voor een duurzame hybride werkgebouw midden in de stad. Daarnaast worden verschillende onderzoeken, studies en plannen getoond die allen ingaan op het thema gemengd wonen en werken. Dit thema is relevant voor M4H, het mixed-used havengebied waar de komende twintig jaar een bruisende nieuwe stadswijk zal ontstaan waar wonen en werken hand in hand gaan. Het karakter van het gebied wordt door middel van een interactieve maquette en intrigerende beelden van 100 jaar geschiedenis Merwe-Vierhavens in een duidelijke context geplaatst. 

Tijdens Momo-Fabrique / Wereldhavendagen is de KeileZaal van 12.00h – 17.00h geopend. Toegang is gratis. Zie voor meer info de website: www.keilecollectief.nl 

De KeileZaal is ip de 1e verdieping van het Keilepand (Keilestraat 9F, 3029 BP Rotterdam). Er is een lift aanwezig.

Also check