fbpx

Friday 14 April

18:00-21:30 IN DE VOEDSELTUIN

MOMO Festival fabrique2022

Het Diner

w/ Chef Gilbert Kolff & FOND Rotterdam

Als startschot van festival MOMO Fabrique 2022 wordt op vrijdag 2 september een feestelijk 3-gangen diner georganiseerd met (hyper)lokaal eten en verrassende muziekoptredens, midden in de Voedseltuin Rotterdam. De gerechten worden bereid door Chef Gilbert Kolff van FOND Rotterdam en uitgeserveerd door het team van Motel Mozaïque. De opbrengsten van het diner worden gedoneerd aan de Voedselbank en de Voedseltuin. Bestel nu je tickets via Ticketmaster!

Gilbert Kolff

De in Rotterdam gevestigde Chef Gilbert Kolff en zijn team van FOND Rotterdam verzorgen het geheel vegetarische 3-gangen menu. Zonder opsmuk, maar wel zeer verfijnd en met oog voor pure smaken en details. Daarnaast heeft Kolff ruime ervaring met het creëren van diners met een verhaal. Zo heeft hij al eerder gekookt tijdens IDFA, Lowlands en Dutch Design Week. 

Voor het diner gaat Kolff met zoveel mogelijk lokale producten werken die afkomstig zijn uit het M4H-gebied. Gezien de vele voedselproducenten die het gebied rijk is, hoeft hij niet ver te zoeken. Ingrediënten worden o.a. geleverd door de Voedseltuin, Kaapse Brouwers, Blije Wijnen, CiderCider, Santas Koffie en Rechtstreex. 

De Voedseltuin

Het diner vindt plaats in de Voedseltuin. Deze groene oase in het midden van het Rotterdamse Keiledistrict verbindt Studio Roosegaarde, het Keilecafé en het Keilepand met Brutus. Op het centrale looppad in de tuin wordt een lange eettafel geplaatst waar deelnemers kunnen aanschuiven. Tussen de gangen door geven verschillende artiesten een optreden.

Verbinding leggen

Het diner wordt als opening van het festival MOMO Fabrique 2022 georganiseerd op vrijdag 2 september. Met het diner wil MOMO Fabrique de verbinding creëren tussen de verschillende gebruikers van het gebied. De kosten voor het drie gangen diner bedraagt €48,- per couvert. Dit is inclusief een aantal drankjes. Tickets voor het diner zijn nu hier verkrijgbaar.

Vrijdag 2 september 2022
De Voedseltuin Rotterdam
Inloop vanaf 18:00
Aanvang diner 18:30
Tickets: 48 euro voor het 3-gangen diner + een aantal drankjes

De Voedseltuin door Rosa Quist

Also check