fbpx

Saturday 2 September

MOMO Festival 2017

(Her)ontdek Zuid!

Gids: Renia
Locaties: Feijenoord/Afrikaanderbuurt

De Kop van Zuid en de Afrikaanderwijk zijn van die plaatsen waar je al je zintuigen op scherp hebt staan. Het gaat hier hard: zowel het uitzicht van deze straten als de bewoners zelf zijn erg onderhevig aan veranderingen. Volg ons naar het Poortgebouw dat ooit eens werd gekraakt, naar de Rotterdamse Munt met haar tuin opgezet door buurtbewoners die lekkers leveren aan restaurants en de Vogelklas van Karel Schot.

Zaterdag 8 april – 12:00

Klik hier om je aan te melden voor een van onze tochten!

DE GIDSENTOCHTEN

Motel Mozaïque Festival presenteert zo’n 30 tours die je de rafelranden van Rotterdam laten ontdekken. De gidsen van MOMO17 begeleiden je naar de schaduwen, steegjes en verborgen uitkijken die de populairste stad van Nederland maken tot wat ze is. De tochten zijn gratis toegankelijk, maar reserveren is een pré. Vanaf 19 maart is het overzicht van de tochten compleet en is inschrijven mogelijk.

DE GIDSENTOCHTEN

Motel Mozaïque Festival presenteert zo’n 30 tours die je de rafelranden van Rotterdam laten ontdekken. De gidsen van MOMO17 begeleiden je naar de schaduwen, steegjes en verborgen uitkijken die de populairste stad van Nederland maken tot wat ze is. De tochten zijn gratis toegankelijk, maar reserveren is een pré. Vanaf 19 maart is het overzicht van de tochten compleet en is inschrijven mogelijk

Also check