fbpx

Saturday 2 September

MOMO 2023

Groeten uit mooi lelijk Rotterdam

Guide: Keep Rotterdam Ugly x Past Postcards Project

Sinds 2017 fotografeert Matthijs van Burg lelijke gebouwen in Rotterdam voor zijn Instagram-account Keep Rotterdam Ugly. Deze MOMO tour editie gidst Matthijs nieuwsgierige gasten langs ‘postcard perfect’ plekken in de stad. Matthijs liet zich voor deze tour inspireren door een andere nultienfluencer op Insta: Past Postcards Project. Met een stapeltje ansichtkaarten, een paar feiten en wat persoonlijke verhalen op zak verklaart Matthijs met Groeten uit mooi lelijk Rotterdam de liefde aan Rotterdam toen en nu.

Days + times:
Saturday 15th: 13:00 – 14:30 

Wheelchair accessibility: No

Language: Dutch 

Bike Tour

Alle rondleidingen zullen starten bij MOMO Playground. De locatie van MOMO Playground is nog n.t.b. en zal zeer binnenkort worden gecommuniceerd via e-mail en op onze socials!

Een uitverkochte tour heeft soms onverhoopt toch nog een plekje over. Kom langs onze guided tours balie op MOMO Playground voor meer informatie als je graag nog met een tour mee wil.

Er is een klein aantal fietsen beschikbaar op het Schouwburgplein, kom vroeg als je daar gebruik van wilt maken. Neem om zeker te zijn van vervoer een eigen fiets mee.

Bike tour

Also check