fbpx

[:nl]Green Cabin[:]

Open call winnaar

[:nl]

Het Rotterdamse hiphop-collectief Green Cabin gaat de garage van het Groot Handelsgebouw veranderen in een urban utopische wereld. Er komt een Game of Skate competitie, optreden van Green Cabin, kunstveiling, dj-sets en live street art. Toegang is gratis – je hebt geen festivalbandje nodig.

Tijdschema
15:00 – 16:00 Start: Inschrijvingen Game of Skate
16:00 – 18:30 Competitie Game of Skate
18:30 – 19:00 Kunstveiling
19:30 – 20:30 Green Cabin & Daan Koens LIVE

Game of Skate
Game of Skate is een vriendschappelijke vorm van een skatewedstrijd. De een doet een trick en de ander doet hem na, als dat niet lukt heeft hij “S” dit loopt verder naar K.A.T.E. als 1 iemand S.K.A.T.E heeft dan heeft hij verloren, we willen hier een toernooi van maken met een prijs.

Green Cabin
Green Cabin is een Rotterdams collectief met 7 jongeren die op verschillende manieren bezig zijn met kunst. De Green Cabin is voornamelijk gefocust op muziek en heeft daar al veel mee bereikt. Elijah Waters (GC) heeft al ruim een miljoen streams binnengehaald op Spotify, ook organiseert GC een maandelijkse clubavond in Rotown (DJOENTA) en heeft het collectief al veel optredens gedaan op o.a. Metropolis, Kralingse Bos festival, een eigen avond in Bird (homegrown), Triangle festival en ADE.

 

https://open.spotify.com/artist/1BKC7kYDCUFyAM58FIwC4M?si=kyKHdlRqSJ2Ovf4gheZs8A[:]

Also check