fbpx

Vrijdag

  • Friday 18:00-21:00 WORM: Slash & Performance Bar
  • Saturday 12:00-21:00 WORM: Slash & Performance Bar

MOMO Festival 2019

Gil the Grid – Gidori

Naast performances kun je tijdens MOMO ook een foto- en kunst expositie over Gil the Grid bezoeken in WORM’s Slash Gallery, met als thema Gil als Sjamaan in urban setting. Naast dat Gil the Grid een vernieuwende en eigen bewegingskwaliteit bezit, is hij namelijk ook geboren Sjamaan van Beweging (Shaman di Movimento).

Als een jongen geboren in Spangen, Rotterdam was het voor Gil een hele omwenteling om te accepteren dat het Sjamaan zijn al in hem zat vanaf het moment dat hij ter wereld kwam. In deze expositie wordt het werk van Nanda Hagenaars en Mirjam Manusama geëxposeerd, die beiden werken maakten met Gil als hun muze.

De naam Gidori kreeg Gil door in één van zijn Ayahuasca ceremonies die hij afgelopen november in Peru doormaakte: de titel van Gil als Sjamaan. We nodigen je bij de opening van deze expositie uit om te luisteren naar Gidori en kennis te maken met de 2d verbeelding van zijn Sjamaan-zijn.

Mirjam Manusama

Mirjam Manusama is een kunst-, mode- en kostuumontwerpster die haar werk benaderd vanuit haar bewuste kijk op de wereld. Mirjam werd werd geboren in Middelburg en woont momenteel in Rotterdam. Ze wordt gedreven bij de spirituele aspecten van haar leven. Haar eigen spirituele ontwikkeling heeft haar gevormd tot een bewuste en authentieke ontwerpster.
Alles in de wereld is verbonden met elkaar door verschillende lagen van energie. In haar werk laat Mirjam het onzichtbare zichtbaar worden. De hand getekende zwart-wit tekeningen creëren een psychedelische wereld. Je zal altijd fijn verdwalen in de oneindige wereld van haar kunst.

Het werk wat ze tijdens Motel Mozaique laat zien is een expressie van Gil ‘Gidori’ the Grid, beïnvloed door zijn ervaringen in zijn leven. Mirjam laat in haar werk de donkere stukken van zijn leven zie die hij integreerde om zichzelf uiteindelijk te helen. Gidori’s sterke standpunt in de waarheid toonbaar maken aan de wereld, en mensen te inspireren om betere versies van henzelf te worden komen van een kwetsbare plaats. Deze krachten brengen hem tot een dieper begrip van wie hij is waardoor hij een erg authentieke kunstenaar is. Door een meester te zijn in zijn kunst, waarheid en kennis voelt hij de verantwoordelijkheid om anderen te inspireren hun ogen te openen voor de ware wereld.

Also check