fbpx

Gil the Grid – Ayahuasca Pilot

[:nl]

Eeuwenlang wordt Ayahuasca al gebruikt als medicijn om mensen dichter tot zichzelf te laten komen. Het plantmedicijn geeft je inzichten en antwoorden, maar ook vragen om tot de kern te komen van wie jij eigenlijk bent.

Gil ‘Gidori’ the Grid is op dit moment bezig met het maken van de avondvullende theatervoorstelling Ayahuasca, die op 27 oktober in première gaat in Theater Rotterdam. Deze pilot-avond voor deze voorstelling geef je tijdens MOMO de mogelijkheid om alvast wat te proeven van wat Ayahuasca is en van de rituelen die zo belangrijk zijn bij het drinken van het medicijn.

Deze kennismaking wordt niet alleen geuit in prachtige, onheilspellende bewegingen, maar ook door de begeleiding van een echte Ayahuasquero, wiens zang en energie het geheel ondersteunt. Met deze pilot nemen we je mee op een kleine reis waarin je kennis maakt met het maakproces van Gil en de wereld vanuit zijn makers-ogen kan meemaken.

Catharsis, onderzoek en authenticiteit zijn key-words in het makerschap van Gil. Wees voorbereid om geconfronteerd te worden, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Voorprogramma Ayahuasca: Cacaoceremonie
Als voorbereiding op de pilot van de voorstelling Ayahuasca vindt er een cacaoceremonie plaats. Dit soort ceremonies komen vanuit sjamanen in Zuid-Amerika, die rauwe cacao gebruiken voor spirituele medicinale doeleinden. Tijdens dit soort cacaoceremonies ligt de nadruk op het helpen balanceren van verschillende aspecten in onszelf.

Voor deze ceremonie, begeleid door Padapanduranga Dasi, bieden we je een vibratie-verhogende rauwe cacao bonbon aan. Tijdens de ceremonie zoeken we de verbinding met elkaar op, waarna we eindigen in zang en dans die de cacao door ons lichaam laat stromen, zodat het ons hart kan openen. Naderhand kun je met deze vernieuwde energie de pilot van Ayahuasca vanuit een andere hoek bekijken en voelen.[:]

Also check