fbpx

MOMO Festival

Gidsentocht naar debat Pop Up Rotterdam – Denk nu vast mee!

Na het verdwijnen van WATT is er een grote behoefte aan een nieuw Rotterdams poppodium. Het zal echter nog enige tijd duren voordat dit podium er is. Het NAi en AIR, het architectuurcentrum Rotterdam, zijn benieuwd naar de mogelijkheden van popprogramma’s in de tussentijd.

In het debat staan vragen centraal als: Op welke manieren kan in de tussentijd pop geprogrammeerd worden, zodat er een brede basis wordt gelegd voor het toekomstige poppodium? Welke bijdrage kan de architectuur hier aan leveren? Tevens zullen tijdens dit middagprogramma presentaties van bestaande initiatieven, prikkelende voorbeelden en inspirerende toekomstvisies de revue passeren. Het debat wordt geleid door filosofe Eeva Liukku.

Deelnemers aan dit debat zijn: Frans Vreeke (Vreeke & Van Dalen); Olivier Thill (Atelier Kempe Thill, architect stadspodium op Kerkplein); Césare Peeren (2012 Architecten, architect WORM) en Henk Koolen (Paard van Troje / Paard op Hol).

De gidsen van Motel Mozaïque zijn ook benieuwd naar de mening van onze bezoekers hierover.

Daarom willen we graag van jullie weten:

Wat is volgens jou een droomlocatie voor een nieuw poppodium in Rotterdam?

 

Denk out-of-the-box, alles mag!

Bij de gidsenbalie ligt een boek waar jullie tot Zaterdagmiddag 12 uur je wilde ideeën in kunt schrijven. Goede ideeën zullen worden meegenomen in het debat.

Of stuur voor Vrijdag 12:00 mailtje naar gidsentocht@motelmozaique.nl

Zaterdag vertrekt er om 13:30 een gidsentocht vanaf de Gidsenbalie naar  dit debat.

Wanneer: zaterdag 9 april
Tijd: 13:30
Start: Gidsenbalie

Meld je nu aan voor deze tocht en stuur een mailtje naar gidsentocht@motelmozaique.nl. Vermeld hierin de naam van de tocht, dag en tijdstip waarop je mee wilt doen. Je krijgt dan zo snel mogelijk van ons een bevestiging!

Also check