Zaterdag

  MOMO Festival 2017

  Floppy Totaal

  De online inschrijvingen zijn gesloten.

  Bij de gidsenbalie op Plaza Mozaïque (Eendrachtsplein) kan je de laatste informatie krijgen & tours reserveren. Enkele tours zijn al vol, maar wegens afmeldingen kun je altijd last minute checken of er nog plek is! De gidsenbalie is op vrijdag geopend van 15.00 – 19.00 uur en op zaterdag van 11.00 – 19.00 uur.

  Gidsen: Niek, Thomas & Lídia
  Locaties: WORM, Floppy Totaal Museum

  Floppy Totaal is het eerste festival in de wereld dat volledig is geweid aan contemporaine floppy disk kunst en cultuur. Twee dagen lang kan je bij WORM terecht om alles te leren over de laatste ontwikkelingen binnen de internationale floppy scene via lezingen, workshops, performances en installaties. Niek Hilkmann, Thomas Walskaar en Lídia Pereira nodigen je uit voor een rondleiding in een tijdelijk floppy museum alwaar je je kan vergapen aan de obscure alternatieve floppies uit het Foone archief, floppy mixtapes kan maken met behulp van het Wrieuw Recordings floppy copy station en zelfgenererende floppy muziek kan beluisteren met de floppy jukebox van XPUB en De Player. Achteraf kan er deelgenomen worden aan een exclusieve Floppy video workshop van de veelzijdige Florian Cramer. Een uitstekende gelegenheid om alles te leren over de ongelimiteerde mogelijkheden van de floppy diskette voor de toekomst!

  Zaterdag 8 april : 13:30

   

  DE GIDSENTOCHTEN

  Motel Mozaïque Festival presenteert zo’n 30 tours die je de rafelranden van Rotterdam laten ontdekken. De gidsen van MOMO17 begeleiden je naar de schaduwen, steegjes en verborgen uitkijken die de populairste stad van Nederland maken tot wat ze is. De tochten zijn gratis toegankelijk, maar reserveren is een pré. Vanaf 19 maart is het overzicht van de tochten compleet en is inschrijven mogelijk.

  Also check