Zaterdag

  MOMO Festival 2017

  Fashion Clash

  De online inschrijvingen zijn gesloten.

  Bij de gidsenbalie op Plaza Mozaïque (Eendrachtsplein) kan je de laatste informatie krijgen & tours reserveren. Sommige tours zijn al vol, maar wegens afmeldingen kun je altijd last minute checken of er nog plek is! De gidsenbalie is op vrijdag geopend van 15.00 – 19.00 uur en op zaterdag van 11.00 – 19.00 uur.

   

  Gidsen: Jacco & Amber
  Locatie: Witte de Withstraat, Van Oldebarneveldstraat & Nieuwe Binnenweg

  Move over Antwerpen, New York en Parijs, want Rotterdam bruist van de fashionista’s, tegenwoordig. Maak van dichtbij kennis met ontwerpers, gebruikers, makers en de omgeving van Rotterdams modehart en sluit je tour af met drie bijzondere fashion shorts die nooit eerder op groot scherm te zien waren. Want je bent het waard.

  Zaterdag 8 april 15:00
  Jacco – te voet

  Met zijn 18 jaren heeft Jacco toch al een heel duidelijk fashion gevoel. Hij neemt jullie mee naar de Van Oldenbarneveld, waar je jonge designers, haute couture en internationale premium fashion brands kunt vinden.

  Amber – te Fiets
  Amber is ontwerper van haar eigen label Nieuwe Meuk en neemt jullie naast een aantal gevestigde namen uit de Rotterdamse mode wereld, ook mee voor een kijkje in haar eigen atelier.

  ACT! CUT! PLAY! in KINO met aansluitend Q&A:

  DE DRIE FILMS EN MAKERS

  Het team van theatermaker Suze Milius, modeontwerper Marie-Sophie Beinke en filmmaker Femke Huurdeman creëerde de korte fashionfilm ‘iii’ waarin de ouder wordende vrouw centraal staat. De fashionfilm ‘Your approval is not essential’ van choreografe Jelena Kostić, filmmaker Leen Michiels en het ontwerpersduo Philipp Schueller en Rens de Waal (SchuellerDeWaal) viert de toevallige ontmoeting en is een ode aan de grilligheid van het leven. ‘The Parallel Pyramid Platform’, de fashionfilm van performer Dennis Vanderbroeck, filmmaker Daniel van Hauten en modeontwerper Emmanuel A. Ryngaert, verschijnt tot slot als een hyper esthetische en humoristische game show die de frictie tussen individu en groep onderzoekt.

  Act! Cut! Play! is een initiatief van FASHIONCLASH, Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond en MoMu – ModeMuseum Provincie Antwerpen. Dit project wordt gesteund door Fonds Podiumkunsten, Fonds 21 en het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.

  Klik hier om je aan te melden voor een van onze tochten!

  DE GIDSENTOCHTEN

  Motel Mozaïque Festival presenteert zo’n 30 tours die je de rafelranden van Rotterdam laten ontdekken. De gidsen van MOMO17 begeleiden je naar de schaduwen, steegjes en verborgen uitkijken die de populairste stad van Nederland maken tot wat ze is. De tochten zijn gratis toegankelijk, maar reserveren is een pré. Vanaf 19 maart is het overzicht van de tochten compleet en is inschrijven mogelijk.

  Also check