fbpx

MOMO Festival

Eerlijke Urias Vernieuwings Aanpak

Te brak? Te hard gefeest? Kruit verschoten? Niet meer in staat om de tweede avond van het festival op volle kracht in te gaan? Ik, Eerlijke Urias, heb een wonderbaarlijke kuur ontwikkeld om U door deze moeilijke tijd heen te helpen en U een ware metamorfose van weekdier tot feestbeest te laten ondergaan. Mijn gepatenteerde methode is een distillaat van wereldwijde wijsheden die door mij proefondervindelijk zijn geselecteerd op effectiviteit, gemak en toepasbaarheid. Dit fantastische protocol onderdrukt pijn en ongemak, geeft energie, vitaliteit, wilskracht en zorgt voor een opgewekte gemoedstoestand.

Naast brakheid en katerverschijnselen is de behandeling ook toepasbaar voor het bestrijden van horrelvoet, kaalheid, appelflauwte, jicht, weekheid van de ruggegraat, moreel relativisme, hysterie en een verscheidenheid van parasieten

(Behaalde resultaten in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Effect varieert van persoon tot persoon. Alles op eigen risico, wij zijn niet verantwoordelijk voor enig lichamelijk, geestelijk of spiritueel ongemak ondervonden tijdens of na het proces)

Gidsen: Urias,Marieke, Inke
Wanneer: Openingstijden Gidsenbalie Zaterdag 9 april
Waar: Gidsenbalie
Je hoeft je niet in te schrijven voor deze tocht, dus kom gewoon langs!

Also check