fbpx

MOMO Festival

Dumpster Diving

Vergaar je eten in de containers van de stad! Veel eten wordt weggegooid. Door ons, thuis, maar ook door de supermarkten, groenteboeren en marktkoopmannen zelf. In veel Westerse steden is het mogelijk goed eten te vinden bij supermarkten, in containers of gewoon op straat. Voedsel dat meestal nog prima te eten is, maar om verschillende redenen wordt weggegooid.
En dat vinden wij zonde! Daarom gaan we Dumpster Diven. Op vrijdag 8 april neemt Robin van Casa Robino ons mee op een excursie langs de achterkant van de stad, langs de containers van supermarkten en de markt na sluitingstijd.

Wanneer wordt er op welke plek wat voor eten weggegooid? Wat is het beste moment om op een bepaalde plek te dumpster diven? Wat kun je wel en niet meenemen? Ga met ons mee op excursie en ontdek het zelf! Met de opbrengst van onze strooptocht bereiden we samen een maaltijd in de Punkfoodkeuken op Plaza Mozaïque.

Wie: Robin via Rotterdamse Oogst
Wanneer: Vrijdag 8 April
Tijd: 14:50 tot 18:00 daarna eten bereiden en eten tot 20:00
Waar: Gidsenbalie / Punkfood keuken

Meld je nu aan voor deze tocht en stuur een mailtje naar gidsentocht@motelmozaique.nl. Vermeld hierin de naam van de tocht, dag en tijdstip waarop je mee wilt doen. GEEF OOK AAN OF JE EEN FIETS NODIG HEBT!Je krijgt dan zo snel mogelijk van ons een bevestiging!

Also check