fbpx

Saturday 15 April

MOMO Festival 2017

Devendra Banhart (cancelled)

Festival venue & time TBA

Eerlijk: we hebben een beetje een kutdag. Het is maandag, de zon is opgegeten door de wolken en Devendra Banhart heeft zijn concert op MOMO17 geannuleerd.

We waren de laatste dagen helemaal in Supermanmodus en hebben echt álles geprobeerd om er wat aan te doen, maar helaas: Devendra heeft op te boksen tegen Onvoorziene Omstandigheden (met hoofdletters) en heeft al zijn optredens van april gecanceld, waaronder die bij ons.

Het goeie nieuws is dat we morgen een vette lijst nieuwe namen aankondigen en dat we ons leed kunnen verzachten in de wetenschap dat o.a. Grandaddy, The Slow Show, Thundercat, Weyes Blood, Lisa Hannigan, Joep Beving en nog meer artiesten onze tranen komen drogen op Motel Mozaïque Festival 2017.

Voor vragen kun je mailen naar: info@motelmozaique.nl

Er zijn mannen met baarden en dan is er Devendra Banhart. Hij mag dan tegenwoordig wat dichter op de huid gesnoeid zijn, Banharts lichtvoetige zonsondergangriedels zijn er niet minder hypnotiserend op geworden. In zijn laatste album, ‘Ape in Pink Marble’, is de zon wat verder onder gegaan, maar blijft de associatieve, trippie-hippie poëzie van de goeroe van de freak folk even magnetisch als voorheen. De gitaren plinken en twinkelen, de eerste sterren verschijnen aan de horizon en we trekken jou graag wat dichter tegen ons aan voor tederheden van de intiemste soort.

Also check