fbpx

Vrijdag, Zaterdag

  MOMO Festival 2019

  De Natour

  Renée Rooijmans & Marvin Groen

  In een wereld die LIQUID is, behoren grenzen tot het verleden. Zo ook in de natuur. De natuur stopt niet bij de laatste Vinex buitenwijk, maar dringt daarin door.

  Stad en natuur vloeien samen, ook pal in het midden van de ‘stad’. Het wemelt van de planten en de dieren, waaronder natuurlijk de mens. Precies op deze vaak persoonlijke en historisch gevormde scheidingslijn speelt de Natoer zich af! Onder leiding van dakboswachter en stadsantropoloog Renée Rooijmans en de altijd nieuwsgierige bomenklimmer en stadsecoloog Marvin Groen biedt deze verkenning je een bijzonder en bovenal ander perspectief op de stedelijke leefomgeving. Een frisse blik, een gedeelde ervaring. Loop eens door een heg in plaats van over het pad. Waan je als stadsnomaad op de Culture Campsite en dwaal over bewoonde daken. Ontdek onbewoonde eilandjes midden in de stad en ervaar tussen de grijze havenloodsen een performance van Klootwijk&Meijers, met woordkunstenaar Wessel Klootwijk en instrumentaal verteller Elmer Meijers. Kortom, observeer en beleef de stad Rotterdam vanuit een andere realiteit. Een dwaaltocht langs onbewoonde eilanden en bewoonde daklandschappen.

  Vervoer: openbaar vervoer, wandelend, door bomen en met de boot
  Vrijdag: 13:00 – 15:00
  Zaterdag: 11:00 – 13:00
  Alle tours starten op Plaza Mozaique.

  Als een tour is uitverkocht is er mogelijk tijdens het festival toch nog plek, kom langs op Plaza Mozaique in onze kas voor informatie.

  Also check