fbpx

MOMO Festival

Popfotografie Workshop door Daniel Baggerman

I.s.m. het CBK en gallery VIP’s biedt Motel Mozaique een Popfotografie Workshop aan o.l.v. niemand minder dan Daniel Baggerman! Daniel en zijn 10 leerlingen zullen over het hele festival te vinden zijn. In de cursus wordt de nadruk gelegd op het vastleggen van de unieke Motel Mozaique-sfeer, waarbij muziek, kunst en publiek even belangrijk zijn. Geen standaard live-act kiekjes, maar dat heerlijke festivalgevoel zien te vangen.
De workshop begint op vrijdag 9 april. In het CBK vertelt Daniel Baggerman over zijn ervaringen als popfotograaf, en geeft hij tips en trucs om foto’s net een stapje verder te brengen. De cursisten krijgen een aantal opdrachten, die zij vrijdag- of zaterdagavond (en zaterdag overdag het gratis programma op Plaza Mozaique) op het festival gaan uitvoeren. Op zondagmiddag vindt in gallery VIP’s het laatste onderdeel van de workshop plaats. De middag begint met een rondleiding door de expositie van Michael Spencer Jones, waarna ervaringen worden uitgewisseld en de gemaakt foto’s besproken. Sterfotograaf Michael Spencer Jones zal zich hiervoor bij het gezelschap voegen, en zijn deskundig oordeel over het verslag laten schijnen. Het verslag van de workshop is na het festival te bekijken op de site van Motel Mozaïqe.
De workshop is gratis toegankelijk, wel dien je in het bezit te zijn van een dagkaart (vrijdag of zaterdag) of een passe-partout. En een camera! Geef je op via b.vandruten@cbk.rotterdam.nl. Let op! er is maar plaats voor 10 deelnemers dus wees er snel bij.

Also check