fbpx

MOMO Festival

Ceci n’est pas un bouteille

Midden in het Motel Mozaïque festivalhart, tussen het Schouwburgplein en het Schieblock, ligt Studio Hergebruik. Al 5 jaar een herkenbare en eigenzinnige transformatiehotspot aan de Coolsingel. Studio Hergebruik presenteert werk van kunstenaars, vormgevers en ontwerpers uit alle disciplines, die zich op enigerlei wijze toeleggen op hergebruik of recycling van materialen, beelden of concepten. Naast de winkel is Studio Hergebruik tegelijkertijd een ontmoetingsruimte, atelier en documentatiecentrum.

In de Studio vindt je niet alledaagse mode, kunst en woonobjecten, als schrijfknijpers, boekbanken, melkpaketuis, plastictassensieraden en ammoniakflessenlampen en vergeet de bonte vierzadelige cruiserfiets niet, die als eigentijds uithangbord voor de deur staat. Oprichter en eigenaar Jan de Haas heet je welkom en vertelt over zijn uit de hand gelopen hobby en zijn kijk op ‘de dingen’.

Studio Hergebruik biedt je een van haar wervelende workshops aan. Wat deze inhoudt, blijft nog even geheim maar het resultaat zal zeker niet ongemerkt voorbijgaan. O ja, als je toevallig een plastic (pet)fles hebt; gooi ‘m niet weg maar neem ‘m mee!

Gids: Cristel
Wanneer: Zaterdag 9 april
Tijd: 14:00 – 16:45
Start: Gidsenbalie
Maximum aantal deelnemers: 20

Meld je nu aan voor deze tocht en stuur een mailtje naar gidsentocht@motelmozaique.nl. Vermeld hierin de naam van
de tocht, dag en tijdstip waarop je mee wilt doen. Je krijgt dan zo snel mogelijk van ons een bevestiging!

Also check