fbpx

Zaterdag

  • Saturday 20:00-21:00

MOMO Festival 2018

Bruno Major

singer-songwriter soul x elektronica

Elk nummer op zijn album ‘A Song for Every Moon’ schreef Bruno Major – romanticus Bruno pur sang – ook daadwerkelijk bij maanlicht. Na een eigen uitverkochte tour in 2017 komt hij deze editie met zijn ontspannen singer-songwriter soul de harten op MOMO veroveren.

Tot 2017 bracht de Brit Bruno Major elke maand een nieuwe track uit, die als warme broodjes over de Engelse toonbank gingen. Hij scoorde daarmee een vaste support-plek bij Lianne La Havas, waarna hij zijn vleugels spreidde met een eigen succesvolle tour.

Deze Brit is een volbloed romanticus en schrijft, zoals dat hoort, over zijn overleden grootmoeder en dat meisje van die keer. Iets zegt ons dat er meer meisjes dan jongens naar deze singer-songwriter gaan kijken, al is er veel meer aan Bruno Major dan alleen het uitgekiende kapsel en de afgeborstelde productie. Hij begon met gitaar toen hij zeven was, volgde een klassieke opleiding en verdiende al zijn boterham bij jazzcombo’s op zijn zestiende.

 

“Major mag zich hoe dan ook tot een generatie jonge doe-het-zelvers rekenen voor wie mainstream en alternatief in elkaar overlopen en die zowel een grondige muziekopleiding als productieskills in de vingers hebben.”
– De Morgen

 

 

 

Also check