fbpx

Saturday 15 April

MOMO Festival 2013

Bouwputtenroute: Parfum de BoemBoem

Bouwhelmen op, laarzen aan! Ga mee met de zinnenprikkelende routes van Parfum de BoemBoem. Gidsen nemen je mee naar de meest spectaculaire bouwputten in Rotterdam, zoals de ondergrondse fietsenstalling van Rotterdam Centraal. We laten ons de tien meter diepe put in zakken, om de stalling als eerste te mogen bewonderen. Ook bezoeken we Het Timmerhuis (het voormalige Stadskantoor), waar de spraakmakende nieuwbouw van Rem Koolhaas komt. We lopen rond over een put die rijp wordt gemaakt voor het heien, ontmoeten de mensen van BOOR die vertellen over de archeologische vondsten die in het gebied gedaan zijn en genieten van live muziek op de bouwput.

Tijdens de lange route (2,5 uur) worden minstens twee bouwputten bezocht, tijdens de korte route (45 minuten) bezoek je er één.
Verzamelen bij de Gidsenbalie op Plaza Mozaique (Schouwburgplein)
Vertrektijden: Zaterdaf 6 april 11:30 (lange route) / 14:30, 15:30, 16:30 en 17:30 (korte route)

Deelname voor tickethouders (passe-partout en zaterdagtickets) gratis. Reserveren wordt aanbevolen en kan nu: stuur een e-mail naar routes@motelmozaique.nl met in als onderwerp ‘bouwputtenroute’, geef aan om hoeveel personen het gaat en voor welk tijdstip je wilt reserveren. Schrijf snel in want vol = vol!

Also check