fbpx

Saturday 2 September, Sunday 16 April

MOMO fabrique2021

BITTER presents…

C00, Noemi Calzavara, Wessel Boot & Nick Mansveld

Op hun gloednieuwe locatie presenteert het team achter Keilecafé tijdens MOMO Fabrique voor het eerst een programma in BITTER. Een bijzonder programma waarbij muziek van C00, lichtkunst van Nick Mansveld en dans van Wessel Boot en Noemi Calzavara samenkomen op deze unieke plek.

C00 & Noemi Calzavara

C00 is een N0ise Cr3at0R & onderzoeker. C werkt met het idee van improvisatie en dat eerste momenten de basis zijn van echte creaties en authenticiteit. Elke live show kun je maar één keer ervaren en wordt niet herhaald. Deze serie live optredens zijn deel van haar LIV3 LIV3 D3BUT. The 0rder Underc0ver in the Entropic Riddom is een van vele inter-dimensionale en intra-disciplinaire projecten die ze samen doet met danseres en zus Noemi Calzavara. Samen combineren ze kun werk en energieën in de vele gezichten van deze simulatie.  

Nick Mansveld

Nick ontdekte de enorme ervaring dat licht kan hebben tijdens de nachten die hij vroeger spendeerde in Trouw Amsterdam. Hij werd een artiest geïnspireerd om met lichten te werken op een betoverende manier. Nick doet met zijn lichtinstallaties onderzoek naar narratieven en zijn kracht van verhalen vertellen komt voort uit zijn filmopleiding. Met een zelf ontwikkelde lichtinstallatie voorziet hij de optredens in BITTER van licht en donker.

Wessel Boot

Geboren op een boot, getogen op zee. Wessel Boot is een danser afgestudeerd van Codarts. De afgelopen jaren werkte hij als danser en dans docent aan verschillende projecten. Begin vorig jaar won zijn team, waar hij als ballet docent voor werkte, het nationale kampioenschap voor turnen in Spanje. Nu bouwt hij een busje om waarmee hij, samen met zijn partner, rond wil reizen om danslessen, shows en projecten op te bouwen met verschillende communities over de hele wereld.

Also check