fbpx

MOMO Festival

Beeldende Kunstroute

Naast muziek en theater heeft Motel Mozaique ook altijd een prachtig beeldende kunst programma. Met festivallocaties als de pas geopende Bob Smit Gallery aan het Eendrachtsplein en galerie V!PS is er veel te zien op dit gebied; de verborgen kunstwerkjes die je absoluut niet wilt missen!

Beide locaties spelen met hun tentoonstellingen subtiel in op het thema De Zachte Stad. In de Bob Smit Gallery is werk te zien van Hidde van Schie (tekeningen en collages), Marie Louise Elshout (schilderijen), Cindy Jansen (fotowerken) en schilderwerk van Inge Aanstoot (Winnaar van de Your World Art Award 2009).

In galerie V!PS opent tijdens Motel Mozaique ‘The British Invasion’, een solovoorstelling van popfotograaf Michael Spencer Jones, een van de meest invloedrijke Britse popfotografen. Hij is onder andere verantwoordelijk voor een aantal van de meest iconische albumcovers van de Britse muziekgeschiedenis. Denk aan; the Verve’s ‘Urban Hymns’, Ash, Suede en de eerste drie Oasis albums ‘Defenitely Maybe’, (‘What’s The Story) Morning Glory?’ en ‘Be here now’.

Deze tocht brengt een bezoek aan beide galeries, met onderweg een speciaal optreden van de bijzondere IJslandse band Benni Hemm Hemm aan de voeten van onzer eigen Kabouter Butt Plug. Ook zal Hidde van Schie zorgen voor extra muzikale omlijsting bij deze kunstzinnige tour.

Gids: Tess
Dag: zaterdag 10 april
Tijd: 14:30 – 17:00 uur
Verzamelplek: gidsenbalie Schouwburgplein
Aantal personen: 12

Schrijf je nu in voor deze gidsentocht! Stuur voor vrijdag 9 april 13:00 uur je volledige naam door naar gidsentocht@motelmozaique.nl met de naam van de tocht in het onderwerp.

Het kan zijn dat wanneer je je laat inschrijft (na donderdag) je geen bevestiging meer krijgt, maar toch bent ingeschreven voor de tocht. Als een tocht vol zit laten we dit meteen weten via de site. Wanneer een tocht nog niet vol zit kun je je ook nog tijdens het weekend zelf inschrijven bij de gidsenbalie. Er vallen ook altijd mensen af, dus wil je heel graag met een tocht mee, kom gewoon even kijken bij de gidsenbalie!

Also check