fbpx

Saturday 15 April

MOMO Festival 2019

Bear Valour

[:en]

Bear Valour (formerly Book of Eli) is one of the best folk formations of the country with their dreamy lyrics, polyphonic singing and dark melodies.

Since winning the Sena Grand Prize in 2014, the band is doing well. Debut album In October and performances at festivals like Oerol and Eurosonic Noorderslag followed. In 2016, the group did a mini tour of French and Belgian castles – the ultimate setting for its melancholy sound. Although the Rotterdammers are not in a castle or palace at Motel Mozaique, they do play their first home show of the year.

 [:nl]

Met haar dromerige teksten, meerstemmige zang en duistere melodieën geldt Bear Valour (voorheen Book of Eli) als een van de beste folkformaties van het land.

Sinds het winnen van de Sena Grote Prijs in 2014 gaat het de band voor de wind. Debuutalbum In October en optredens op festivals als Oerol en Eurosonic Noorderslag volgden. In 2016 deed de groep een minitour langs Franse en Belgische kastelen – de ultieme setting voor haar melancholische geluid. Op Motel Mozaique staan de Rotterdammers weliswaar niet in een burcht of paleis, maar spelen ze wél hun eerste thuiswedstrijd van het jaar.

LET OP! De premiere van deze nieuwe show van Bear Valour op 20 april om 16.00 uur is uitverkocht / vol. De tweede mogelijkheid dit optreden mee te maken is op 20 april om 21.00 uur, hiervoor is het niet mogelijk om te reserveren. Zorg dat je op tijd bij de Krijn Boon Studio bent!

 

 

 [:]

Also check