fbpx

Friday 14 April, Saturday 2 September

MOMO Festival 2023

Baumusik – een auditief avontuur

Guides: Sjoerd Leijten, Sebastiaan van Kints, Pia van den Beuken, Renée Rooijmans, Salomé Mooij, Laurens van der Wal

Een auditief avontuur onder leiding van het Baumusik collectief langs de bouwhekken van de Rotterdamse buhne.

Bulderend, ratelend, klotsend en kloppend groeit de stad Rotterdam, om elke hoek wacht geluid. Etudes van betonmolens en grondverzet, duetten van staal slijpende ijzervlechters en afkortzagen. Het Baumusik collectief onderzoekt in deze expeditie de muzikaliteit van de bouwende stad. Al wandelend verandert de stad in een concertzaal met de aannemer als orkest en de architect als componist. Hoe is de bouwvakker een percussionist en een virtuoos betonstaalvlechter de solist?

Deze onderzoekende expeditie vindt plaats onder leiding van Sjoerd Leijten, sonisch ontdekkingsreiziger en componist, Salomé Mooij, theatermaakster en begenadigd knutselaar, Renée Rooijmans, ervaren MOMOgids en stadsvertaler, Pia van den Beuken, multi-zintuigelijk visualisator, samen met ontwerpende avonturiers Sebastiaan van Kints en Laurens van der Wal van Walden Studio.

Walking tour

Days + times:
Friday 14th: 11:45 – 13:45 and 15:30 – 17:30
Saturday 15th: 10:00 – 12:00 & 13:00 – 15:00 

Wheelchair accessibility: No

Language: English / Dutch – depending on participant group

Alle rondleidingen zullen starten bij MOMO Playground. De locatie van MOMO Playground is nog n.t.b. en zal zeer binnenkort worden gecommuniceerd via e-mail en op onze socials!

Een uitverkochte tour heeft soms onverhoopt toch nog een plekje over. Kom langs onze guided tours balie op MOMO Playground voor meer informatie als je graag nog met een tour mee wil.

Also check